Prezentarea Casei de Pariuri Betin

Prezentarea casei de pariuri BetinViziteaza site-ul oficial www.betin.com

Informatii Generale:

Compania Betin a fost lansata in 2010, mai exact la 15 Octombrie, de catre un grup de profesionisti dedicati, care a dezvoltat o platforma de jocuri de noroc performanta in mediul online, dar si un lant de agentii de pariuri sportive teritoriale. Betin promite o experienta de top clientilor sai din toata lumea, inovand in mod constant ofertele in baza sugestiilor si parerilor primite de la acestia.

Accesand platforma Betin, veti avea acces la un portofoliu de produse de inalta calitate incluzand pariuri sportive, jocuri de cazinou, sloturi, poker, bingo si chiar jocuri multiplayer. In plus, platforma online poate fi accesata in una din cele 10 limbi de circulatie europeana disponibile, printre care binenteles si limba romana. Ca si monede utilizate pentru deschiderea contului, avem doar trei optiuni: lira sterlina, euro si lira turceasca. Designul platformei este unul modern, de tip „Wallet”, permitand navigarea rapida si facila.

Bonusuri

Probabil primul detaliu care ne intereseaza atunci cand studiem oferta unei case de pariuri este secriunea de bonusuri. Betin ne intampina cu o pagina dedicata bonusurilor si promotiilor pe care le ofera clientilor sai. Din pacate insa, continutul acestei pagini nu este asa de atractiv cum ne-am dori si cum ne-am obisnuit deja la alte companii care activeaza in acest domeniu. Betin nu ofera bonusuri de bun venit sau posibilitatea de a castiga sume de bani indeplinind anumite conditii.

Astfel ca la sectiunea de promotii sunt de fapt prezentate anumite optiuni care in mod normal ar trebui sa fie „standard” in oferta oricarui bookmaker care se respecta: Jocuri noi, varianta Live a cazinoului si disponibilitatea serviciilor pe dispozitivele mobile. De asemenea observam si lipsa de consistenta a celor de la Betin, intrucat pagina de promotii este prezentata in limba engleza desi am selectat limba romana ca si optiune de afisare pe platforma online.

ro_468x60_sport

Pariuri Sportive

Betin pune la dispozitia clientilor sai un pachet de aproape 20 de discipline sportive pe care se poate paria. Asa cum sunt impartite pe site, avem Sporturi principale (fotbal, tenis, bashet, handbal, hochei) si restul categoriilor (incluzand sporturi americane, sporturi cu motor, sporturi de iarna si altele). Binenteles, varianta Live pentru pariurile sportive este nelipsita, oferind jucatorilor posibilitatea de a plasa pariuri in timpul desfasurarii meciurilor si competitiilor sportive.

Tipurile de pariuri pe care le puteti efectua sunt foarte variate: rezultat final, scor corect, pauza/final, handicap asiatic, sub/peste numar de goluri, sansa dubla, goluri echipa gazda / oaspete si multe altele.

Cotele oferite sunt foarte competitive, apropiate ca valoare de cele oferite de Bet365 (bookmaker etalon). Pe alocuri sunt mai mici, dar am regasit si cote mai mari. Probabil micile diferente sunt mai relevante pentru pariorii care joaca sume mari, insa la pariuri mai mici diferentele ar trebui sa fie nesemnificative.

Daca nu sunteti pe deplin multumiti de oferta de pariuri sportive, Betin vine in completare cu pariuri pe care le puteti plasa pe sporturi virtuale: fotbal, tenis si curse de cai.

Cazinou, Jocuri si Poker

La cazinoul Betin puteti opta pentru o gama larga de jocuri de masa, ruleta, blackjack, video poker, sloturi si jocuri multiplayer. Toate acestea sunt organizate eficient pentru o navigare facila si pentru a oferi clientilor posibilitatea de a gasi jocul preferat cat mai usor. In momentul de fata totalul jackpot-urilor oferite se apropie de 9 milioane de euro, suma impresionanta, deci castigurile sunt atractive daca optati pentru a paria la cazinou.

Varianta Live a cazinoului se desfasoara cu dealeri reali pentru jocul de blackjack, ruleta, baccarat, casino hold`em. Astfel veti avea parte de o experienta autentica de cazinou direct de acasa. De asemenea, o optiune mai putin intalnita in mediul online, sunt jocurile Live la TV. Puteti paria pe jocuri de tip loto, zaruri, poker si baccarat.

Jocul de poker se desfasoara standard am putea spune. Clientii pot sa descarce gratuit aplicatia de poker, sa o instaleze, sa deschida un cont pe care sa-l alimenteze si sunt gata de joc. In fiecare saptamana puteti beneficia de promotiile existente si sa participati la diferite turnee dotate cu premii atractive.

Servicii

Utilizatorii care au nevoie de asistenta pentru a afla raspunsuri la anumite intrebari pot contacta echipa de servicii clienti in fiecare zi de la 10:30 pana la 22:00 cu exceptia zilei de vineri cand programul se termina mai repede, la ora 18:30. Astfel pentru a contacta departamentul de suport, puteti folosi mesaje interne daca aveti deja un cont, pe e-mail sau pe skype.

In caz ca doriti sa va afiliati la Betin, trebuie sa stiti ca puteti beneficia de comisioane incepand cu 25% si pana la maxim 35%. De asemenea exista o adresa dedicata de e-mail pentru a sustine acest serviciu. Sectiunea de afiliere e bine detaliata si pe intelesul tuturor.

Depunere / Retragere

Ca si metode de plata, Betin pune la dispozitia clientilor sai majoritatea optiunilor populare pe care le intalnim si la competitori. Astfel puteti opta sa folositi un card bancar de debit sau credit, fie VISA fie Mastercard, in special atunci cand faceti depuneri, intrucat veti beneficia de suma depusa instant. La retragere, operatiunea poate sa dureze 1-2 zile lucratoare. De asemenea aveti la dispozitie Skrill si Neteller, alte doua optiuni care sa va asigure viteza la realizarea tranzactiilor atat la depunere cat si la retragere.

Daca durata cu care se realizeaza tranzactiile nu e foarte importanta pentru dumneavoastra, puteti opta si pentru transferuri bancare directe. Alte metode de plata la care aveti acces sunt Postepay, paysafecard, Ukash si ecoPayz.

E important ca inainte sa alegeti una din metodele de plata disponibile sa va informati foarte bine cu privire la termenii si conditiile oferite de Betin, dar si de banca cu care alegeti sa lucrati intrucat pot exista diferente sau anumite comisioane pentru tranzactii.

Inregistrare

Inregistrarea pe platforma se face usor si rapid, asa cum spun si cei de la Betin, in doar 1 minut. E nevoie sa completati datele personale, detaliile contului, sa alegeti moneda preferata si sa confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse de companie.

Tagged with:

Lasă un comentariu