Lista completa a caselor de pariuri online din Romania

 

Ultimii 10 ani reprezinta un salt formidabil al tehnologiei care s-a dezvoltat in mod exponential, nu doar din punct de vedere al performantei ci si din punct de vedere al tipurilor de echipamente mobile care ofera oamenilor acces la internet in orice moment si in orice loc. In acelasi timp infrastructura retelelor de internet a evoluat oferind in present conexiuni stabile la viteze care sa ne asigure accesul pe o pagina de internet “la click”. Astfel, in present, o multitudine de business-uri isi consolideaza activitatea in mediul online sau chiar se muta complet acolo. In mod evident, casele de pariuri sportive nu fac exceptie si urmeaza trend-ul, oferind jucatorilor o perspectiva diferita fata de cea clasica, binenteles datorita numeroaselor avantaje pe care le prezinta o platforma de pariuri sportive si jocuri de noroc fata de o agentie de pariuri clasica.

Imi amintesc cum faceam pariuri acum 10 ani, cand inca eram student si locuiam cu prietenii intr-o camera de camin. In fiecare saptamana mergeam la cea mai apropiata agentie sa luam oferta de pariuri sportive pentru saptamana in curs. Era o revista in care gaseam toate meciurile de fotbal care se desfasurau in perioada respectiva. Apoi stateam ore in sir sa studiem meciurile, situatia echipei in clasamentul campionatului, dupa care notam pe o bucatica de hartie meciurile pe care vroiam sa pariem impreuna cu previziunile facute. Ultimul pas era sa ne intoarcem la agentia de pariuri din vecinatatea campusului studentesc si sa plasam pariurile. Rareori alegeam sa pariem si pe meciuri de tenis, insa oferta pentru alte sporturi fata de fotbal era nesemnificativa.

Casele de pariuri isi faceau simtita prezenta pe internet inca de atunci, insa obisnuinta, rezistenta la schimbare si experientele negative pe care unii colegi le avusesera ne spuneau ca „e mai usor sa mergem pana la agentie decat sa ne complicam”.

Astazi situatia arata mult diferit – majoritatea pariorilor aleg mediul online in detrimentul agentiilor de pariuri clasice, motiv pentru care marile companii care activeaza in industria jocurilor de noroc isi muta operatiunile in mediul online, cautand sa ofere jucatorilor toate facilitatile pe care acestia si le doresc.

In primul rand vorbim de comoditatea si usurinta cu care se plaseaza un pariu online fara a fi nevoie sa ne deplasam din propria locuinta sau din oricare alta locatie unde ne aflam. Daca utilizam dsipozitivele mobile putem plasa pariuri stand in pat, in timp ce vizionam emisiunea preferata la televizor. In plus, in mediul online nu exista un program prestabilit de functionare asa cum au casele de pariuri traditionale, oferindu-ne astfel posibilitatea de a plasa pariuri in orice moment al zilei.

De asemenea, utilizand o platforma online de pariuri sportive si jocuri de noroc, avem la dispozitie toate informatiile de care avem nevoie, incluzand clasamente, statistici, rezultate precum si transmisiuni in direct ale evenimentelor sportive prin serviciile de live streaming. Mai mult decat atat, urmarind un meci de fotbal spre exemplu, aveti la dispozitie posibilitatea de a plasa un pariu in timp ce meciul se desfasoara, daca situatia este oportuna.

Diversitatea si multitudinea categoriilor sportive disponibile pentru pariuri online reprezinta un argument in plus sa optati pentru varianta online in detrimentul agentiilor de pariuri clasice care, desi au facut un progres semnificativ in aceasta directie in ultii ani, inca nu se pot compara cu mediul online.

Daca in unele agentii de pariuri puteti gasi cateva sloturi la care puteti juca, majoritatea platformelor online ofera sute de jocuri de cazinou precum ruleta, blackjack, sloturi, baccarat, poker, bingo, lotto si chiar tranzactii valutare pe pietele financiar-bancare. La fel ca si in cazul pariurilor sportive, jucatorii pot opta pentru varianta Live avand oportunitatea de a trai o experienta de cazinou veritabila cu dealeri reali, direct din casele lor. Si in acest caz, oferta caselor de pariuri include jocuri de ruleta si diferite jocuri de carti.

Pe langa jocurile de cazinou, majoritatea platformelor de pariuri si jocuri de noroc dispun de o aplicatie dedicata pentru jocul de poker, utilizatorii putand sa o descarce gratuit atat pe PC cat si pe dispozitivele mobile.

Fie ca este vorba de pariuri sportive, jocuri de cazinou sau poker, clientii vor beneficia de bonusuri de bun venit la inscrierea pe platforma si de promotii foarte atractive, fapt intalnit mai rar sau deloc la agentiile de pariuri si cazinourile traditionale. Astfel, odata inscrisi pe site, utilizatorii beneficiaza de un regim non-stop al serviciilor, chiar si de Craciun sau Noaptea de Revelion.

In ceea ce priveste metodele de plata folosite in mediul online, casele de pariuri acorda importanta deosebita sigurantei tranzactiilor, dar in acelasi timp flexibilitate, punand la dispozitia clientilor o varietate de metode de plata incepand de la cardurile bancare de credit sau debit pana la Skrill, Neteller sau alte metode de plata disponibile pe internet. De regula, casele de pariuri au o sectiune dedicata metodelor de plata pe care o puteti verifica inainte de a deschide un cont. La toate acestea se adauga serviciile de suport oferite clientilor, astfel incat acestia sa beneficieze de o experienta placuta utilizand platforma de pariuri si jocuri online.
Mai trebuie sa mentionam ca in mediul online se promoveaza puternic jocul responsabil, astfel ca vor fi acceptati ca si clienti doar jucatorii care au implinit deja 18 ani, fara exceptii.

Astfel, recomandam cu multa caldura platformele de pariuri online intrucat va ofera flexibilitate, rapiditate si toate informatiile de care aveti nevoie pentru a deveni un bun jucator. Jucatorii noi vor beneficia in mod deosebit de informatiile puse la dispozitie in mediul online, intrucat majoritatea caselor de pariuri includ ghiduri si sfaturi pentru acestia,astfel incat sa inteleaga modul in care functioneaza anumite jocuri si cum se pot plasa pariuri de succes.

Ramane doar sa cautati informatiile relevante pentru a decide care e platforma care se pliaza cel mai bine nevoilor pe care le aveti, sau de ce nu, pot fi mai multe nu doar una singura. Va uram succes!