Lista bonusurilor Actuale ale caselor de pariuri online

In Romania, platformele de pariuri online au devenit tot mai populare, avand din ce in ce mai multi clienti care isi deschid conturi si se implica in activitatile de pariere si jocuri de noroc, avand o cultura in care castigurile sunt mereu bine venite. Indiferent de experienta si cunostintele pe care le au in domeniu, pariorii romani au diverse strategii de a-si creste suma din cont, asigurandu-se astfel ca pot sa sustina o serie de pariuri necastigatoare fara a fi nevoie sa mai depuna bani in cont. Astfel, bonusurile si promotiile oferite de casele de pariuri sunt foarte importante atunci cand se pun in balanta avantajele si dezavanteleje unei case de pariuri, la deschiderea unui cont.

Din acest motiv, casele de pariuri se intrec in oferte care mai de care mai atractive si aplica diferite scheme de recompensare a propriilor clienti. Este foarte important sa intelegeti modul in care se ofera aceste bonusuri si sa va informati foarte clar care sunt termenii si conditiile acordarii lor. De cele mai multe ori, vi se va cere sa rulati suma primita bonus sau suma depusa de minim 3 ori inainte de a avea acces la banii primiti ca si bonus. Unele agentii de pariuri online ofera returnarea unei anumite sume in cazul in care pariul facut este unul necastigator. De asemenea bonusurile se aplica la fel si pentru jocurile de cazinou si poker. Totusi, va recomandam sa va informati cu privire la bonusurile oferite de mai multe case de pariuri si sa cantariti in balanta nu doar suma ci si reputatia casei de pariuri la care alegeti sa va deschideti in cont. Nu e o regula ca cea mai mare suma oferita bonus sa va ofere si cea mai buna experienta ca si jucator la pariuri in mediul online.

Mai jos va prezentam cateva metode prin care va puteti mari suma din cont, odata ce ati ales sa va inregistrati pe o platforma de pariuri online.

1. Bonusul cash

Majoritatea caselor de pariuri isi intampina clientii la inregistrare cu un bonus de bun venit. De cele mai multe ori e vorba de o suma de bani care se adauga in contul dumneavoastra atunci cand efectuati prima depunere sau in unele cazuri chiar si la a doua depunere. Din nou, mentionam importanta de a fi corect informat cu privire la conditiile de acordare a bonusului si la cerintele pe care le are fiecare casa de pariuri in parte pentru a oferi clientilor posibilitatea de a retrage bonusul primit. Datorita modului in care opereaza casele de pariuri in mediul online, e foarte important sa respectati intru totul termenii si conditiile prezentate pe site pentru a evita situatii neplacute in care anumite sume sau chiar contul poate fi blocat pe fondul nerespectarii acestor termeni si conditii.

Bonusul de bun venit are valoare diferita de la o casa de pariuri la alta. Spre exemplu Bet365 ofera utilizatoriilor pana la 100% bonus la prima depunere pana la suma maxima de 200 Ron, un bonus foarte bun credem noi, la unul din liderii de pe piata pariurilor in mediul online. Astfel, daca depuneti suma de 200 Ron, veti avea in cont in total 400 Ron pe care sa ii folositi pentru a face pariuri. Alte case de pariuri ofera bonusuri asemanatoare insa procentul si suma maxima primita in urma depunerii pot sa difere (spre exemplu se pot acorda bonusuri egale cu 75% sau 50% din valoarea primei depuneri in limita maxima a unei sume prestabilite). Un alt exemplu la o casa de pariuri diferita ar fi 50% din valoarea depunerii in limita maxima a 400 Ron. Deci teoretic daca depuneti 800 Ron veti primi bonus 400 Ron insa trebuie indeplinite alte criterii si cerinte inainte de a primi bonusul.

2. Returnarea sumei pariate in cazul pariului necastigator

Spre deosebire de bonusul cash, exista companii care va vor oferi un alt tip de bonus si anume, va vor returna un procent (de exemplu 50%) din valoarea primului pariu facut in cazul in care acesta este unul necastigator. In mod evident exista si in acest caz o suma maxima la care se raporteaza cei 50%, care poate fi in limita a 100-150 Ron, sau alta suma, dupa caz. Pentru acest timp de bonus exista din nou o serie de conditii care trebuie indeplinite pentru a fi eligibili sa primiti suma acordata ca bonus. De exemplu, pentru cotele mai mici de 1.5 acest bonus nu este valabil pentru pariul necastigator.

Ca sa luam un caz concret, una din companiile care se bucura de popularitate in Romania, Unibet, se obliga sa va returneze 50% din valoarea pariata, in limita a 150 Ron maxim la primul pariu facut daca acesta este unul necastigator. Un jucator experimentat va putea beneficia de aceasta suma facand un pariu mai consistent care ar putea sa-i aduca niste castiguri semnificative.

3. Freebets, vouchere si alte promotii

Spre deosebire de agentiile de pariuri clasice, platformele de pariuri online va ofera pe parcursul anului diferite promotii si concursuri care au ca scop fidelizarea clientilor. Astfel, veti avea ocazia de a plasa un pariu gratis sau sa primiti diverse vouchere, de obicei cu valoare relativ mica, de 5-10 EUR pe care sa le folositi dupa bunul plac.

De asemenea, sunt tot mai populare ofertele caselor de pariuri care va ofera returnarea sumei la un anumit rezultat final al meciului. De exemplu, daca ne referim la fotbat, mai multe case de pariuri va vor returna suma pariata in caz ca meciul se termina 0-0. Un alt exemplu de promotie recenta ar fi la tenis unde compatrioata noastra Simona Halep a jucat impotriva Mariei Sharapova. Promotia consta in returnarea sumei pariate in cazul in care ati plasat miza pe victoria Simonei, iar meciul se incheie cu victoria rusoaicei.

Astfel, in concluzie, jucatorii romani pot beneficia de o multime de bonusuri si promotii in urma carora sa realizeze venituri frumoase din activitatea de pariuri online.

Aceleasi tipuri de bonusuri, dar si altele, se aplica daca doriti sa jucati la cazinoul online. Va recomandam din nou cu multa caldura sa consultati cu atentie termenii si conditiile in cazul bonusurilor si al promotiilor oferite de casele de pariuri. Succes!