Unibet este operatorul de pariuri online numarul 1 in 2015, in topul IGA

Prezentarea casei de pariuri Unibet

In aceasta saptamana Unibet (click aici pentru a deschide cont nou) a fost desemnata de catre International Gaming Awards (IGA) operatorul de pariuri sportive online al anului 2013. A fost al saptelea an in care Unibet beneficiaza de aceasta distinctie.

Casa de pariuri online scandinava a fost nominalizata in trei categorii: cel mai bun inovator al anului, operatorul de pariuri sportive online al anului si operatorul social responsabil al anului.

Reprezentatii casei de pariuri sunt incantati ca au reusit sa castige primul loc in cel de-al doilea top ”A fost o noapte mare pentru Unibet si un premiu de prestigiu pentru companie”, a declarat cel care se ocupa de partea de pariuri sportive din companie, Erik Backlund. ”Dupa aceasta conexiune intre marca Unibet si premiul renumit pe care l-am primit cu siguranta increderea clientilor in companie va fi si mai mare de acum.”. Erik a mai adaugat ca au concurat cu alte case de pariuri online de prestigiu, astfel ca acest trofeu trebuie sa-i faca mandrii pe toti angajatii Unibet.

Deschideti un cont acum la Unibet si pariaza alaturi de cei mai buni!

 

Lasă un comentariu